Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 33- съвет за покупка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MAHOVIKA Покажи съобщение
    мерси все пак ама двигателя не е боксерен а си е обикновен редови двигател карбураторен
    Тогава -беганьееееееееееееееееее
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Това е купе от Алфа 33 с делко от москвич алеко и двигател от Зазка , а интериорат и волана са от трактор Беларус !
      Много сте назад не я ли знаете тая алфа , какъв звук прави самооо жесток само дето максималната и скорост е 30 километра в един час !
      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

евала колега много ми помогна.След това обяснение няма как да не се справя.Много сам ти благодарен.Господ здраве да ти дава.Да илядиш.
        Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Сигурен съм че двигателя не е боксер и ше се опитам да кача и снимки за да ви докажа и делкото наистина е от алеко

Comment

Ем ай качи снимки да го видиме тоя прототип
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от MAHOVIKA Покажи съобщение
              Сигурен съм че двигателя не е боксер и ше се опитам да кача и снимки за да ви докажа и делкото наистина е от алеко
              Давай снимков мтря'л, че откога се чудя как да набода нещо редово над 200 коня

Comment

пич имам 33 1.5 95 коня от 84 година и не е двувалка и е с един карбуратор

Comment

Първоначално публикувано от Alfeto Покажи съобщение
                  сега остава да ми кажеш, че не е и боксер

Comment

мухаааааааааа,тука яко се посмях,много новодошли разбирачи на 33-те бре,направо ще ви препоръчам
                    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Колега, не ги слушай! И аз съм на твоето мнение
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

1.5 боксера с един карб е 85кс./123N.m, степен на сгъстяване 9:1 (2 глави с по един р.вал за всяка, повдигане на смукателни и изпускателни гърбици - 8.5mm

1.5 боксера с 2 двойни карба е 95кс./130N.m, степен на сгъстяване 9,5:1 (2 глави с по един р.вал за всяка, повдигане на смукателните гърбици - 9mm; повдигане на изпускателните гърбици - 8,5mm

1.5 боксера с 2 двойни карба е 105кс./136N.m, степен на сгъстяване 9,5:1 (2 глави с по един р.вал за всяка, повдигане на смукателните гърбици - 10mm; повдигане на изпускателните гърбици - 9mm

Правете си изводи кой какво има и какво го изкарва, че е
                        Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 20:20.
                        1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                        и делта

Comment

andro88 ti sigoren li si 4e i triabva centrovka sloji 4 poliusni sve6ti s toplino 4islo 9 i probvai takiva varteli moje da ti pravi ot sve6tite 4e moje da ti pobelee kosata az za kratko imah takiva problemii pi6i kakvo e stanalo

---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:50 ----------

[
                          dobre be pi4 30.30 kolkoto tolkova vajno to e 4e varvi

---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:54 ----------

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение

1.5 боксера с един карб е 85кс./123N.m, степен на сгъстяване 9:1 (2 глави с по един р.вал за всяка, повдигане на смукателни и изпускателни гърбици - 8.5mm

1.5 боксера с 2 двойни карба е 95кс./130N.m, степен на сгъстяване 9,5:1 (2 глави с по един р.вал за всяка, повдигане на смукателните гърбици - 9mm; повдигане на изпускателните гърбици - 8,5mm

1.5 боксера с 2 двойни карба е 105кс./136N.m, степен на сгъстяване 9,5:1 (2 глави с по един р.вал за всяка, повдигане на смукателните гърбици - 10mm; повдигане на изпускателните гърбици - 9mm

Правете си изводи кой какво има и какво го изкарва, че е
                          33 1.7 боксер 92 пълен инжекцион какво да кажа това е мотор мечта

Last edited by Kris; d.m.y г., 14:40.

Comment

Working...
                          X